Akce

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Ideální spojení

cocacola1-jpg_25-11-2019_10-27-14.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 14 Kč!



Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pondělí 20. 01. 2020

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Kuřecí vývar s mušličkami
5,95 Kč
15 Kč

Přesnídávková polévka Pórková polévka
11,88 Kč
20 Kč

Menu 1 100g Dalmátský čuft v tomatové omáčce, rýže
94 Kč

Menu 2 100g Opečená klobása, bramborová kaše, okurka
94 Kč

Menu 3 350g Penne ala puttanesca
89 Kč

Výběrové menu 150g Kuřecí kebab, smažené hranolky, tzatziki
118 Kč

Balance 350g Krůtí nudličky na dýni se směsí divoké rýže
98 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Balance

balance-cz-jpg_24-04-2017_15-27-09.jpg
I v klasické kuchyni je mnoho receptur, které Vás tolik nezatíží.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jaroslav Kubec

T: tel.: 222 533 935
E: provoz.letov.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

Snídaně a kantýna7:00 – 9:30
Obědy a kantýna10:30 – 14:30
Kantýna15:00 – 16:30
Večeře a kantýna17:00 – 18:30

Naše recepty a zajímavosti

Tradiční Kanadské poutine s restovanou cibulkou

potine1-jpg_10-12-2019_16-12-05.jpg

Zažij Kanadu

4 porce

8 velkých brambor (typ A)
2 balení sýru parenica
300ml hovězího vývaru
300ml kuřecího vývaru
2 čl bramborového škrobu
200g uzeného vepřového boku
1 pl hladké mouky
2 pl       
másla 2           
Stroužky česneku              
Sůl              
Pepř              
Olej na smažení  


Postup

Brambory důkladně omyjte, a i se slupkou nakrájejte na hranolky široké asi 1,5x1,5cm. Špalíčky propláchněte ve studené vodě a poté je v čisté vodě nechte odstát. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a na středním ohni opékáme do zezlátnutí. Přidáme prolisovaný česnek, zalijeme kuřecím a hovězím vývarem a metličkou vymícháme dohladka. Jakmile se omáčka provaří, přidejte bramborový škrob rozmíchaný ve studené vodě a znovu přiveďte k varu. Dochuťte solí a pepřem. Na jiné pánvi orestujte dokřupava uzený bok nakrájený na kostičky. Brambory slijte a důkladně osušte. Smažte je v rozpáleném oleji, nejlépe nadvakrát. Zajistíte tak jejich křupavost. Hranolky servírujte na talíř, zalijte omáčkou, posypejte křupavou slaninou a kousky sýra. Dobrou chuť.